Behaaglijkheid en warmte in alle seizoenen

warmte1Het is de meest favoriete plek in huis: de stoel bij het raam. Als het aan GAYKO ligt, gaat u er echt van genieten. De kozijnen van GAYKO zorgen voor behaaglijkheid. U zit bij het raam zonder tocht en zonder kou. Zo brengt het raam wat u ervan verwacht: licht en ruimte in elk seizoen. Met een zo efficiënt mogelijke energiebenutting. Zomer en winter is het binnenklimaat aangenaam, met temperaturen tussen de 22 en 24°C.

 

Isolatie in de winter

warmte2

Let wel: bij een verschil vanaf 3 à 4 graden met de binnentemperatuur is het koude-effect niet meer aan de orde.

Bescherming tegen hitte in de zomer

warmte3

 

 

Systematische isolatie van GAYKO Passiv

isolerend glasHightech isolerend glas

Het woongenot en de behaaglijkheid van uw huis staan of vallen met het warmteverlies bij de kozijnen. Met GAYKO-Superisolerend glas haalt u de beste isolatiewaarden; dankzij de driedubbele beglazing met vulling van argongas bereikt u een uitstekende Ug-waarde van 0,5 W/(m2K).

koudebrugWarme kant’ houdt koudebrug en vochtigheid tegen   

Warmte gaat niet alleen verloren bij het zichtbare deel van het glas. Ook bij de randen van het glas, ín het kozijn, kan veel energie verloren gaan. De ‘warme kant’ van GAYKO kozijnen voorkomt temperatuurverliezen door koudebruggen én dringt condenswater terug. Dat is beter voor de temperatuur in huis en het voorkomt schimmelvorming.

thermische scheidingThermische scheiding met GAYKOTGS

Een thermische scheiding van frame en vleugelprofiel. Dat is de techniek waarmee GAYKO de isolatiewaarde van kozijnen aanzienlijk verhoogt. Bij GAYKOTGS is het kozijn inwendig in twee helften verdeeld, waardoor alle koudebruggen zijn afgesloten. Het resultaat is fantastisch. Kozijnen die ook geschikt zijn voor de bouw van passiefhuizen.