<?//=$model->titel?>

Service en advies. De kwaliteit van uw GAYKO-dealer.

Op deze prestaties kunt u bouwen

GAYKO-dealers zijn gekwalificeerd en worden permanent bijgeschoold. Of het nu gaat om nieuwbouw, modernisering of renovatie in stijl van bestaande woningen; bij de aanschaf van kozijnen kunt u rekenen op goed advies, zodat u de juiste beslissing neemt. Zo staat u - ook na jaren - niet in de kou en houdt u optimaal plezier van uw kozijnen.

Optimale advisering

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, het begint altijd met deskundig advies. Bij voorkeur ter plekke of anders in de showroom van uw GAYKO-dealer. De partner die u ondersteunt bij het nemen van de juiste aankoopbeslissing.

Alles in één hand

Uw kozijn is in goede handen; van advies, via het opmeten tot en met montage. De montage is bepalend voor de kwaliteit en effectiviteit van het kozijn. Uw GAYKO-dealer staat garant voor montage volgens de nieuwste technische inzichten en conform de normen (RAL-montage), voorschriften en bouwkundige vereisten.

Wat doet uw GAYKO-dealer allemaal?

Erkende montage.

Vervanging van kozijnen en deuren: snel en eenvoudig...

Gayko_montage_afbeelding... als u kiest voor de door de RAL-geteste montage via een GAYKO-dealer. De vervanging van kozijnen en deuren gaat dan sneller en met minder overlast dan u verwacht. De geschoolde monteurs van uw GAYKO-dealer snijden de vloerbedekking zodanig dat deze niet inscheurt, stuc- en aflakwerkzaamheden worden meteen uitgevoerd en oud materiaal wordt compleet afgevoerd. Het belangrijkste is echter dat de montage RAL-getest is (nieuwbouw) of beantwoordt aan de nieuwste stand van de techniek (bestaande bouw).

Zekerheid, getoetst door RAL

De eisen die worden gesteld aan beglazing, beslag en profiel, worden steeds hoger. De technische ontwikkelingen vormen echter ook een uitdaging voor de montage. Het systeem kozijn-voeg-wand moet kloppen. Uit rapporten vanuit de bouwsector blijkt dat een groot aantal klachten achteraf is veroorzaakt door fouten bij de montage van de kozijnen. Zowel de kozijnen als de montage dienen te beantwoorden aan de nieuwste stand van de techniek en aan de nieuwste bouwtechnische inzichten; zelfs het beste kozijn is niets waard als het niet goed wordt geïnstalleerd. Zo worden er bij de inbouw vaak fouten gemaakt bij het afdichten van de aansluitende voegen. En schimmelvorming en condens kunnen kostbare consequenties hebben.