<?//=$model->titel?> <?//=$model->titel?> <?//=$model->titel?> <?//=$model->titel?>

Wij concentreren ons - al bijna 30 jaar lang - op het eigen huis. Uw vertrouwde omgeving. De unieke toptechnologie van GAYKO richt zich op intelligente techniek die meer biedt: optimale veiligheid, uitgekiende warmte-isolatie, perfect comfort en een lange levensduur. De kozijnen en deuren van GAYKO worden gemaakt voor generaties.

Het volgende geef ik u graag mee...

De kozijntechnologie heeft zich in de afgelopen jaren in hoog tempo ontwikkeld; hightech innovaties, een chic design, intelligente functies en uitgekiende techniek. Denk alleen maar eens aan de isolatiewaarden. Volgens het Fraunhofer Institut für Bauphysik is er bij 92,5 % van alle Duitse huishoudens veel ruimte voor verbetering als het gaat om kozijnen en deuren. En als we de gedachte van energiebesparing werkelijk serieus nemen, ook rekening houdend met de drastische ontwikkeling van de energiekosten, dan zouden alle kozijnen die vóór 1995* zijn geïnstalleerd, moeten worden vervangen. Kozijnen van GAYKO betalen zichzelf doorgaans terug in de vorm van bespaarde energiekosten; kozijnen en deuren zijn immers bepalend voor de energie-efficiency van gevels. Zowel technisch als esthetisch drukken ze een stempel op uw huis; kozijnen en deuren zorgen voor rust, veiligheid en warmte in uw huis. Kozijnen zijn léven!

Klaus Gayko

* In 1994 werd er bij de calculaties voor de warmtebeschermingsvoorschriften voor het eerst rekening gehouden met deisolatiewaarde van kozijnen. Vanuit een energie- en bouwtechnisch oogpunt zijn kozijnen die vóór 1995 zijn gemaakt,sterk verouderd en zijn deze dringend aan vervanging toe.